Херсонська “Дніпрянка” двічі поспіль перемогла “Карпати” вперше за 10 років

Херсонська “Дніпрянка” вперше, більш ніж за 10 років, здобула дві поспіль перемоги над “Карпатами” з Ужгорода.

22-23 жовтня 2021 року в універсальному спортивному залі Херсонського фахового спортивного коледжу пройшли ігри третього туру чемпіонату України з гандболу серед жіночих команд Суперліги сезону 2021 – 2022 років.

В гості до Херсонської “Дніпрянки” завітали Ужгородські “Карпати”. Слід зазначити, що останніми роками, ці дві команди ведуть безкомпромісну боротьбу за нагороди чемпіонату та нерідко ділять очки очних зустрічей – розділяючи перемоги порівну як в Херсоні так і в Ужгороді.

Не стали виключенням і ігри звітного туру, ужгородки не збиралися втрачати очки та були налаштовані на справжній бій.

Але і “Дніпрянка”, укомплектована виключно учнями та вихованками відділення гандболу Херсонського фахового спортивного коледжу, грала в рідних стінах, хоч і без звичної підтримки (з вагомих причин) всеж не збиралась дарувати перемогу.

Фінальна сирена зафіксувала історичний результат: дві перемоги “Дніпрянки” над “Карпатами” з рахунком 31:27 в перший ігровий день та 34:27 другого дня.

До очкового доробку “Дніпрянка” додала чотири очки випередивши в турнірній таблиці і “Карпати” і “Реал” та на 2 місці слідом за “Галичанкою”.

Історичні дві перемоги над Ужгородками кувала вся команда, але кращими в двох іграх були Морозенко Ірина, Гончаренко Аля, Дябло Анна, Калигіна Анастасія.

Чекаємо такого ж результату у майбутніх двобоях.

Джерело:  Український Південь