Херсонська обласна державна адміністрація відзначила кращих тренерів та спортсменів!

На Херсонщині в День фізичної культури та спорту відзначили кращих тренерів, викладачів та спортсменів.

Їх зі святом привітали перший заступник начальника Херсонської ОВА Дмитро Бутрій та заступник Володимир Клюцевський. Людям, які щоденно працюють на благо українського спорту і виховують нові покоління чемпіонів, вручили грамоти й подяки від Міністерства молоді та спорту України, а також обласні відзнаки і пам’ятні подарунки. Цьогоріч Українці здобули 94 олімпійських і паралімпійських медалей, з яких 25 – золотих! «Нам є ким пишатись. Попри всі виклики, наші спортсмени та тренери продовжують працювати і досягати високих результатів. За останні два роки 1180 спортсменів взяли участь у змаганнях, виборовши 56 золотих, 61 срібну та 30 бронзових медалей на міжнародному рівні, а також 183 золотих, 117 срібних і 141 бронзову нагороду на всеукраїнських турнірах», – підкреслив Дмитро Бутрій.

Особисто привітали і юних спортсменів, які мають високі спортивні досягнення. Представники влади відвідали секції з боксу, рукопашного бою та вільної боротьби.

«Ваші спортивні досягнення – це результат титанічної праці, наполегливості, старанності та сили духу. Окремо варто подякувати тренерам, які віддають свої сили для виховання молодих спортсменів, а також усім, хто долучений до цього процесу. Ваші перемоги надихають всю Україну та додають нам сил рухатися вперед! – зазначив у вітальному слові Володимир Клюцевський.

Для підтримки спорту в регіоні щомісяця виплачуються стипендії 40 спортсменам і 8 тренерам, які стали призерами або чемпіонами міжнародних і всеукраїнських змагань.

Також завдяки підтримці Херсонської ОДА та партнерів понад 100 дітей-спортсменів змогли оздоровитися та відпочити.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.