Херсонська Workout команда: ‘New Stage’ запрошує на тренування!

Чи не кожен херсонець на різних не тільки спортивних заходах бачив виступ Херсонської Workout команди: ‘New Stage’. І в тому, що Ви їм опладували не має сумнівів! Вони вражають своєї фізичної підготовкою, неймовірними сміливими акробатичними трюками та позитивною енергетикою!

Тепер кожен може навчитися культурі Workout:

Тренер Дмитро Авраменко- Чемпіон Херсону та Херсонської області зі Street Workout 2017, який займає 10 місце серед найкращих атлетів України запрошує на многофункціональні тренування в спортивному залі за адресою:м. Херсон, вул. Карбишева,19.

вівторок/четвер/субота з 17.00 -18.30

Довідка:Street workout — (укр. Вуличне тренування) — це масовий рух, заснований на заняттях фізичною культурою із застосуванням тренувального обладнання в громадських об’єктах, таких як шкільні двори, парки, спортивні майданчики в міській забудові.[1] Включає тренування на турніку, брусах, яке відбувається на свіжому повітрі.

 

Воркаут в Іспанії.

Основним заняттям на турніку є підтягування. Людина яка займається воркаутом називається не інакше як воркаутер, термін — турнікмен, який часто вживають у засобах масової інформації не зовсім правильний.

Є ще один вид такого тренування, який називається ґетто тренування (англ. Ghetto workout), він призначений на силове навантаження, в той час як Street workout поєднує в собі техніку і силу.