Херсонський поліцейський став переможцем Чемпіонату світу ICO з різних видів єдиноборств

Вперше в Чемпіонаті світу ICO, який проходив в місті Рим в Італії, в складі збірної України брав участь працівник Горностаївського відділення поліції, володар «чорного пояса» з контактного карате, інструктор вищої категорії Микола Кітченко та двоє його вихованців з поліцейського спортивного клубу «КІТ» . З більше як 1450 спортсменів з 25 країн-учасниць, херсонці зайняли весь п’єдестал пошани, перші, другі та треті місця в різних дисциплінах. А в загальному заліку збірна команда України посіла третє місце.

Микола Кітченко та двоє його учнів змагалися в греплінг, ушу саньда і ММА. У категорії змішані бойові мистецтва Микола Кітченко зайняв I місце, в греплінг і ушу саньда став другим. А двоє вихованців поліцейського спортивного клубу «КІТ» Станіслав Зимов та Вікторія Любашівська, яких тренує Микола Кітченко, завоювали перемоги у всіх трьох дисциплінах.

Вдома переможців зустрічали їхні колеги, рідні, друзі, з квітами і кульками, свого наставника вітали маленькі вихованці спортивного клубу.

Кітченко Микола Георгійович працює старшим інспектором-черговим сектора реагування патрульної поліції Горностаївського відділення поліції. Він є багаторазовим чемпіоном Європи та світу зі змішаних єдиноборств. У вільний від служби час три рази на тиждень старший лейтенант поліції тренує дітей в поліцейському спортивному клубі «КІТ», який Микола заснував 4 роки тому.

Поліцейський не просто вчить дітей карате і прийомам самооборони. Він намагається виховати в них почуття відповідальності за себе, близьких, стежить за успіхами вихованців в школі. У спортивному клубі займаються 30 дітей з усього Горностаївського району, це хлопці у віці від 6 до 18 років. Варто відзначити, що це не просто тренування, а професійні заняття. Майже всі вихованці клубу беруть участь у всеукраїнських, європейських і світових чемпіонатах, завойовують кубки та медалі вищої проби. І чергова перемога у світовому чемпіонаті учнів і їх наставника раз довела, що на Херсонщині вихованці спортивного клубу «КІТ» найсильніші.