Херсонські бальники стали одними з найкращих у змаганнях з бальних танців на Чемпіонаті Світу в Англії

У м.Гетвук та м.Брентвуд (Англнія) відбувся турнір зі спортивних бальних танців ImperialChampionshipта International Championships,.

Цьогоріч під звуки латиноамериканської музики 153 пари з Англії, Америки, Франції, Китаю, Ізраїлю та багатьох інших країн світу боролися за звання Чемпіонів світу, але до фіналу потрапили тільки 6 найкращих пар, серед яких пара з України, вихованці клубу спортивних бальних танців «Латинос» (керівник – Порощай (Логвинченко) Лілія) Центру дитячої та юнацької творчості, підпорядкованого управлінню освіти Херсонської міської ради, – Ліпшиць Станіслав (студент ХДУ, майстер спорту) та Маркіна Ангеліна, які в категорії «Молодь (21 року)» вибороли IV місце серед найсильніших пар зі всього світу.

Ще одна танцювальна пара клубу спортивного бального танцю «Латинос» прославила нашу країну та місто. Сторончак Кирило, учень гімназії №1, та Бурлакова Софія, учениця Олешківської гімназії, увійшли до складу топ 24 найсильніших пар світу у віковій категорії «Молодь (до 21 року)»! Примітно те, що їм лише по 16 років.