Херсонські боксери визначили кращих

Кращим боксером визнаний Олександр Меленюк – переможець міжнародного турніру Давида Квачадзе в Грузії, чотиристоронньої міжнародної матчевої зустрічі у Львові Lviv Boxing Cup, матчевої зустрічі чотирьох країн в Харкові, фіналіст чемпіонату України серед еліти, кандидат на участь в Олімпійський іграх-2020 на Токіо.

Кращим боксером серед жінок стала Христина Картавцева – фіналістка міжнародного турніру в г.Щецін, Польща, фіналіст і бронзовий призер чемпіонатів України серед юніорок.

Кращим тренером – Сергій Меленюк – старший тренер збірної Херсонської області з боксу серед еліти, спортивний директор клубу «Золоті рукавички», один з тренерів Національної збірної України з боксу серед еліти.

Кращим суддею визнано Володимира ДЗЯДЕВИЧ – суддя міжнародної категорії, що судив в минулому році багато чемпіонати України і міжнародні турніри.

Кращий командний результат – людина, на посаді старшого тренера збірної області серед молоді призвів команду Херсонської області до кращого результату на чемпіонаті України – Костянтин Мельник.