Херсонські боксери привезли нагороди з чемпіонату України

Представники Херсонської обласної організації Федерації боксу України завоювали золоту і дві срібні медалі чемпіонату України з боксу серед юніорів. Також херсонська збірна посіла третє загальнокомандне місце чемпіонату. Чемпіонат України з боксу серед юніорів проходив в Харкові з 18 по 24 лютого.

Пазич Радислав став чемпіоном України у ваговій категорії до 63кг. Пазич Ростислав у ваговій категорії до 66кг і Валерій Шульга в ваговій категорії + 80 кг стали фіналістами чемпіонату.

«Наша команда добре себе показала на чемпіонаті України. Всі представники збірної боксували добре. Якщо і поступалися противникам, то в досить рівних боях. У фіналі херсонським спортсменам попалися лідери, багаторазові чемпіони України. Тому бої були дуже яскраві і конкурентні.

В цілому, я задоволений результатом чемпіонату. За його підсумками Херсонська збірна посіла третє загальнокомандне місце. Ми отримаємо, як мінімум, одну ліцензію на участь в чемпіонаті Європи », – прокоментував результати старший тренер збірної Херсонської області з боксу серед юніорів Андрій Сац.

Команда брала участь в змаганнях під керівництвом старшого тренера збірної Херсонської області з боксу серед юніорів Андрія Саца, тренерів: Вадима Андриянова, Ігоря Бондаренка, Олега Губки і Дмитра ДЗЯДЕВИЧ. Також в проведенні чемпіонату брали участь судді міжнародної категорії: Володимир ДЗЯДЕВИЧ і Едуард Годес.