Херсонські борчині стали бронзовими призерами молодіжного ЄВРО-2018

У Стамбулі проходить молодіжна першість Європи зі спортивної боротьби, в якій беруть участь атлети  U 23 (до 23 лет).  Як повідомив «Спорт для всіх», в перший день фінальних змагань з жіночої боротьби приніс збірній Україні дві золоті та дві бронзові нагороди.

Львівська атлетка Оксана Лівач у впертій боротьбі перемогла Евін Демірхан з Туреччини (5: 2) і зайняла І місце у ваговій категорії до 50 кг, а харків’янка Анастасія Шустова (76 кг) виграла фінал у росіянки Христини Шумової (5: 2).

Херсонські спортсменки порадували своїх земляків і головного тренера збірної команди України ЗТУ Євонова Володимира Євгеновича  бронзовими медалями. Олена Кремзер (59 кг) в поєдинку за ІІІ місце поборола Корнелії Зайцевайте з Литви (10: 0), і Алла Белінська (68 кг) перемогла Євгенію Андрейчикову з Білорусі (4: 3).

Нагадаємо, в березні в Києві на ХХІІ міжнародному турнірі з вільної боротьби Олена Кремзер також зайняла ІІІ місце. А Алла Белінська, в новій для себе ваговій категорії 72 кг виборола золото.

Ще одна спортсменка з Херсона Лісовська Юлія посіла високе 5 місце у вазі до 65 кг.   І так само дуже важливо відзначити що збірна Команда України посіла 2 місце в офіційному загальнокомандному заліку.