Херсонські спортсмени отримали президентську відзнаку

 З 20 по 30 липня під патронатом Міжнародного олімпійського комітету в польському Вроцлаві відбулися десяті ювілейні Всесвітні Ігри — найбільші та найпрестижніші змагання з неолімпійських видів спорту. Збірна України посіла 5 місце у загальнокомандному заліку десятих Всесвітніх Ігор з неолімпійських видів спорту у м. Вроцлав, про це повідомляла  прес-служба Спортивного комітету України. Українська збірна виборола 25 медалей, з них: 10 золотих, 7 срібних та 8 бронзових.
Два комплекти нагород найвищого ґатунку Україні принесли кікбоксери. Один з лідерів збірної, херсонець, Віталій Дубіна розгромив у фіналі представника  Болгарії Богдана Шумарова (3:0) та виборов золоту медаль. Срібну медаль збірній України завоював іще один наш земляк Микола Просторов посівши друге місце у змаганнях зі стрибків на батуті.
Згідно Указу Президента України Петра Порошенка херсонським спортсменам за досягнення високих спортивних результатів на X Всесвітніх іграх з неолімпійських видів спорту вручили державні нагороди. Ордени «За заслуги» ІІІ ступеня отримали: чемпіон Х Всесвітніх ігор з кікбоксингу WAKO – Віталій Дубіна, вихованець Херсонської дитячо-юнацької спортивної школи № 6 та срібний призер зі стрибків на батуті  Микола Просторов, випускник Херсонської ДЮСШ № 6.