Херсонські спортсмени стали переможцями на міжнародному турнірі з кікбоксінгу WAKO

В столиці Чехії завершився міжнародний турнір з кікбоксингу WAKO у розділі К-1. За його підсумками Україна посіла друге місце серед збірних-учасниць і перше серед команд-учасниць, повідомляє Національна федерація кікбоксингу України.

На відміну від попередніх років, в 2019 році змагання у Празі перейшли зі статусу Кубка Європи у світове Гран-прі (World Grand Prix). Взяли участь в оновленому форматі представники 16 країн (81 команда).

У скарбничці «синьо-жовтих» 10 нагород, у тому числі херсонців.

П’ятеро наших спортсменів завершили WAKO K-1 World Grand Prix 2019 на першій сходинці. Серед дорослих – це Максим Семенчук (60 кг), Віталій Дубіна (71 кг), Роман Щербатюк (91 кг) та Ганна Дубіна (48 кг). В юніорській частині змагань золото виборов Іван Пригара (67 кг).

Чотири рази українські кікбоксери фінішували на другому рядку турнірної таблиці: двічі в змаганнях дорослих – Олег Цвік (71 кг) й Андрій Огородніченко (81 кг), двічі серед юніорів – Ігор Дудник (60 кг) та Вадим Романенко (86 кг).

Не залишилися ми без бронзових медалей у Празі. Володарем єдиної української нагороди такого ґатунку став Ігор Черепанов (60 кг).

Стосовно загального заліку, куди увійшли здобутки всіх команд однієї країни, то попереду українців лише господарі – чехи. А якщо брати до уваги загальнокомандний залік, то саме збірна України посіла перший рядок.

 

Джерело: Прес-служба Спортивного комітету України