Херсонські спортсменки виступлять на чемпіонаті Європи з трьох видів боротьби

Асоціація спортивної боротьби України оприлюднила склади команд з вільної та жіночої боротьби на чемпіонат Європи з трьох видів боротьби: греко-римська боротьба, вільна боротьба у чоловіків і у жінок. Він проходитиме в столиці Польщі – Варшаві з 19 по 25 квітня.

У складі національної збірної України з жіночої боротьби нашу країну на чемпіонаті Європи представлятимуть дві спортсменки КЗ «Херсонська школа вищої спортивної майстерності» Херсонської обласної ради, а саме:

  • у ваговій категорії до 65 кг – Тетяна Ріжко, майстер спорту України міжнародного класу, чемпіонка Індивідуального Кубку світу з боротьби 2020 року, багаторазова чемпіонка України;
  • у ваговій категорії до 72 кг – Алла Белінська, майстер спорту України міжнародного класу, бронзова призерка Індивідуального Кубку світу з боротьби вільної 2020 року, багаторазова чемпіонка України.

На цьому тижні в Києві проходить навчально-тренувальний збір, у ході якого відбуваються контрольні поєдинки. Наші дівчата напружено працюють, щоб гідно представити Україну на міжнародній арені.

Бажаємо національній збірній команді України та тренерам спортивної удачі, натхнення та впевненості у своїх силах! 

Джерело:  Херсонська обласна рада