Херсонців запрошують в Олешківські піски на трейловий забіг

29-30 вересня в Національному парку “Олешківські піски” (Херсонська область) відбудуться змагання з трейлового бігу по піску (в найбільшій пустелі Європи).  Це унікальна подія відбувається вже втретє і багато хто вже звернув увагу на це дійство – учасники зі всієї України (і інших країн) змагатимуться на дистанціях 10, 20 і ультрадістанціі 50км.  Старт 20 і 50 км заплановано ще в темряві, а учасники 10 км стартують зі сходом сонця. Організатор Олена Доценко (СК «Північ») стверджує – «що Сонця вистачить усім!». Всі учасники отримають пам’ятні нагороди, а також для комфорту учасників в пустелі буде розташовано 3 пункту харчування та при необхідності буде надана медична допомога

Допомагати в підтримці учасників буде волонтерський загін швидкого реагування «ВЛАД» з м Херсон. Зрозуміло, що лідери трейлового бігу в Україні (Попов Сергій, Скороход Олександр та інші) вже є в списках зареєстрованих, але кожен може долучитися до участі, реєстрація триває.

 «Хто любить бігати повинен обов’язково спробувати себе в пустелі, а Олешковські піски – це справжня пустеля з різною щільністю піску і реальними барханами -« це не буде легкою прогулянкою, цей івент для підготовлених і витривалих, будь-який прорахунок може дорого коштувати на останніх кілометрах », – підкреслює учасник забігу 2017 Сергій Ведміцький.

Вже традиційно, кожен учасник отримує пам’ятну медаль.

Реєстрація на сайті https://vseprobegi.org/race/879