Херсонці привезли 43 медалі з чемпіонату Європи по Козацькому поєдинку

Минулого тижня в Харкові відбувся відкритий чемпіонат Європи з Козацькому поєдинку. Протягом трьох днів понад 600 спортсменів з 11 країн демонстрували свої вміння, навички, а також майстерне володіння технікою в різних бойових мистецтвах: джиу-джитсу, кікбоксингу, ММА, панкратіону, тайського боксу, тейквондо, хортинг та інших. Змагання проходили на 4-х татамі і октагоні в 8 розділах контактів, від легкого до повного. У спортивному святі взяли участь як зовсім юні 7-9-річні спортсмени, так і титуловані 25-30-річні професійні бійці ММА, а також досвідчені ветерани різних видів єдиноборств.

Спортсмени Херсонської області в складі збірної команди України вибороли 43 медалі. Перше командне місце виборола збірна команда України, на другому – збірна Туркменістану, третє – у спортсменів збірної Азербайджану.

Чемпіонами Європи з козацького двобою в своїх вікових та вагових категоріях стали: Білецький Роман, Дереш Михайло, Габова Дарина, Клімашевська Нана, Максимова Дарина, Молодченко Тимофій, Мухіна Діана, Солопов Ігор, Солопов Денис, Тарасевич Злата, Федченко Катерина, Яворська Олександра.

У призерах виявилися: Гай Олександр, Дутка Вадим, Зверховський Павло, Калінін Богдан, Малига Ольга, Малиновський Іван, Позняків Артем, Юдочкін Олексій, Яцура Володимир та інші.