«Хлібороб» Володар Кубка «Закриття сезону пам’яті Олександра Крупіци» ХОАФ 2019 року

26 жовтня 2019 року, на стадіоні «Старт» м. Олешки, відбувся фінальний матч Кубку «Закриття сезону пам’яті Олександра Крупіци» Херсонської обласної асоціації футболу.

У фіналі зійшлися дві найсильніші команди області, Чемпіон – ФК «Таврія» Новотроїцьке, та Срібний призер обласного чемпіонату – ФК «Хлібороб» Нижні Торгаї. Перед початком матчу хвилиною мовчання усі присутні вшанували пам’ять відомого журналіста Херсонщини Олександра Павловича Крупіци. Також вшанував пам’ять батька і присутній на цьому матчі його син Дмитро Крупіца.
«Таврія» була фаворитом цієї зустрічі, тож новотройчани з перших хвилин заволоділи ініціативою. Вже на 5 хвилині мав змогу відзначитися Михайло Ковальов, але після удару м’яч пройшов в сантиметрах над поперечиною. Хлібороб же чекав на помилку суперника, і така помилка сталася на 18 хвилині зустрічі, скориставшись нагодою 9-й номер Владислав Колосов відправив «круглого» у пусті ворота. Після пропущеного голу «Таврія» деякий час не могла оговтатися, а «Хлібороб» навпаки йшов у наступ. На 20 хвилині мав можливість подвоїти рахунок Олексій Тіщенко, що пробивав в межах штрафної, але трішки не вистачило потужності удару. Після екватору тайму новотройчани пішли у наступ, але до перерви така тактика результату не принесла.

Після перерви «Таврія» продовжувала пресингувати, і на 56 хвилині Євген Соколан рахунок зрівнює. Але і «Хлібороб» гостро відповідав, на 52 хвилині Колосов ледь не відзначився дублем, та м’яч не «ліг» на ногу як слід – мимо воріт. Одразу ж стрімка контратака Таврії, Соколан не встиг обробити м’яч в штрафній після гарного расу. І все ж Хлібороб повів у рахунку і вдруге, Владислав Колосов не сильним ударом пробиває по воротах, голкіперу не вдається утримати м’яча в руках 2:1. За такого рахунку нижньоторгаївці почали грати на утримування рахунку. Таврія кинула всі сили в атаку. На останніх хвилинах була нагода зрівняти, але голкіпер встигає відреагувати. Отже, рахунок зустрічі 2:1. «Хлібороб» Володар Кубка «Закриття сезону пам’яті Олександра Крупіци» Херсонської обласної асоціації футболу 2019 року

ФК «Хлібороб» Н. Торгаї – ФК «Таврія» Новотроїцьке 2:1 (1:0)

Голи: Колосов (18,63) – Соколан (56)

«Хлібороб»: Шилов, Крєтов, Візавер, Грабець, Горбачов, Тяпко, Тіщенко – Кравченко, Шелест – Щербина, Жиганов – Одіноченко, Колосов – Россохатий, Фальквський.

«Таврія»: Коваленко, Яковенко, Афендулов, Чмеленко, Золотухін, Окатий, Ковальов, Гарібян – Жавко, Феденков, Соколан, Пуляєв – Логвиненко.