ХІ-й традиційний турнір з футзалу пам’яті ЗТУ Віктора Івановича Пилипенко

9 січня 2020 року у спортивному залі ДЮКФП -5 м. Херсона відбулися матчі ХІ-го традиційного турніру з футзалу пам’яті заслуженого тренера України Віктора Івановича Пилипенко серед команд юнаків 2007-2008 рр.н.

У турнірі взяло участь 6 команд, які були розподілені на дві групи, змагання в яких проходили за коловою системою. Переможці груп зійшлися у фінальному матчі, другі місця розіграли 3 місце, треті місця в групах змагалися за п’яте місце.

У фінальній грі між собою зійшлися  ДЮКФП № 5-I м. Херсон та ДЮСШ № 5 м. Миколаїв. Гра видалася дуже цікавою та дуже напруженою. Миколаївцям вдавалося зрівнювати рахунок. На останній хвилині декілька дуже небезпечних атак не вдалося реалізувати херсонцям. Основний час матчу закінчися з рахунком 2:2. Серія пенальті видалася не менш цікавою, програючи та не маючи права на помилку голкіперу ДЮКФП № 5 вдається двічі відбити пенальті! Отож ДЮКФП № 5-I м. Херсон стає переможцем ХІ-го традиційного турніру з футзалу пам’яті заслуженого тренера України Віктора Івановича Пилипенкко!

Нагороджували переможців та призерів виконавчий директор Херсонської обласної асоціації футболу Олексій Кручер, голова Асоціації футзалу Херсонської області Олексій Левченко, голова Комітету дитячо-юнацького футболу ХОАФ Заур Курбанов, батько відомого футболіста Олександра Караваєва теж Олександр Караваєв, директор ДЮКФП-5 Галина Кислова та директор ресторану “Заїр” та магазинів «Теруар» Василій Єфименко.

Команди, що зайняли призові місця були нагороджені медалями, кращі гравці турніру – грамотами, а переможець турніру ДЮКФП № 5-I – почесним Кубком. Крім того кожна команда отримала у подарунок м’ячі від Херсонської обласної асоціації футболу та асоціації футзалу Херсонської області й календарі Збірної України УАФ, тренери команд отримали сертифікати від ресторану “Заїр”.