ХІ позачерговий з’їзд Всеукраїнського ФСТ «Колос»

27 жовтня 2017 року  у м. Києві  під головуванням члена Національного олімпійського комітету України Олександра Мендуся відбувся ХІ позачерговий з’їзд Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос», який розглянув такі питання:  

«Про нову редакцію Статуту громадської організації Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос», «Про внесения змін до кількісного складу делегатів XI позачергового з’зду», «Про діяльність підприємств та цілісних майнових комплексів, що належать на правах власності ЦР ВФСТ «Колос», обласним, районним осередкам ВФСТ «Колос». 

Також були розглянуті питання проведення у 2018 році фізкультурно-спортивних заходів Товариства, які щорічно проводяться спільно з НОК України.

Голова ЦР ВФСТ «Колос Олександр Мендусь зазначив: «Головний колосівський форум пройшов організовано і по-діловому. З’їзд оперативно розглянув питання, які були на порядку денному – насамперед, завдяки ґрунтовній підготовчій роботі, проведеній робочою групою «Колоса», до якої увійшли провідні фахівці товариства. Новий Статут маємо прийняти до 1 січня 2018 року – відповідно до Закону України «Про громадські організації». 

Вирішено також зменшити кількість делегатів з’їзду до ста осіб, – питання суто технічне, від цього якість нашої роботи жодним чином не залежить. Натомість актуальним і важливим сьогодні є третій пункт порядку денного – щодо захисту власності товариства, зважаючи на те, що є багато ласих до чужого майна ділків.

 Це – якщо про ХІ з’їзд коротко, а найбільше радує ділова, дружна атмосфера, піднесений настрій нашої спортивної громади. «Колос» працює і зростає разом з Україною!»