Чемпіонат Каховської МТГ з шашок-64 (класична гра) 2021 року

6 лютого 2021 року в приміщенні МПК «Меліоратор» відбулися змагання відкритого Чемпіонату Каховської МТГ з шашок – 64 (класична гра) 2021 року. Змагання були організовані Каховською міською шашковою федерацією спільно з відділом у справах молоді та спорту Каховської міської ради, при організаційній підтримці управління культури і туризму міської ради та адміністрації МПК «Меліоратор».

Боротьбу за чемпіонство вели 18 шашкістів різного віку з Каховки, Н.Каховки, Малокаховки, Іванівки та Бериславського району. Першість розігрувалась за швейцарською системою у 7 турів.

У підсумку переможцем відкритого Чемпіонату Каховської МТГ з шашок-64 (класична гра) 2021 року став Григорій Шанько (Іванівка), який набрав 12 очок. Друге місце та срібну медаль виборов Віктор Мануйло (Н. Каховка), у якого 11 очок. Бронзовим призером  став Дмитро Бенюк (Каховка), в активі якого 10 набраних очок.

У заліку серед ветеранів (60 років та старші) перше місце у Володимира Дем’янюка (Каховка), друге – у Василя Райляну (Бериславський район), третє – у новокаховчанина Ігоря Цигипи.

У заліку серед жінок місця розподілилися наступним чином: І – Мелехина Ольга (Малокаховка), ІІ – Сахарчук Альбіна (Каховка), ІІІ – Ралко Алла (Каховка).

Переможці та призери нагороджені медалями та грамотами від організаторів.