Юнацький турнір з баскетболу 3х3 відбувся в Каховці

В рамках заходів з нагоди відзначення Дня молоді та Дня Конституції України на баскетбольному майданчику біля Каховської ДЮСШ відбувся відкритий турнір Каховської територіальної громади з баскетболу 3х3 серед команд юнаків (2005 р.н. та молодші). Організатори змагань: ДЮСШ Каховської міської ради та відділ у справах молоді та спорту.

В турнірі взяли участь п’ять команд з Каховки, Херсона та Каланчака, які розіграли першість за коловою системою.

За результатами турніру перше місце здобула команда ДЮКФП-4 (Херсон), яка здобула три перемоги. Таку ж кількість перемог одержала команда «Мурахи» (ДЮСШ Каховка), але маючи гірші додаткові показники каховські стали срібними призерами турніру. Також за рахунок кращих додаткових показників з двома перемогами бронзові нагороди дісталися команді «ДЮСШ» (Каланчак). На четвертому-п’ятому місцях розташувались команди Каховської ДЮСШ – «Тайфун» та «Козак».

Команди-призери та кращій гравець турніру – каховчанин Кирило Чумак – були нагороджені грамотами, медалями та призами від організаторів, які їм вручив головний суддя змагань, Заслужений тренер України з баскетболу Валерій Зарецький.