Юні новокаховчани пробилися у фінальний етап чемпіонату України по боксу серед школярів

В Одесі з 27 лютого до 1 березня 2020 року проходив регіональний чемпіонат України з боксу серед школярів 2006 -2007 р.н.

Понад 100 боксерів збірних команд Херсонської, Миколаївської, Одеської областей виборювали право виступати у фінальному етапі змагань чемпіонату України, що відбудеться у м. Затока Одеської області у березні поточного року.

Новокаховчанин Ілля Тоган (учень Новокаховської гімназії, директор Олена Литвинова) у ваговій категорії до 42 кг, у яскравих двобоях переміг суперників і посів І місце.

Іван Грицан (учень Новокаховського техніко-економічного ліцею, директор Тетяна Долецька) – у ваговій категорії до 80 кг був кращим серед суперників і також посів І місце.
Ілля та Іван учні ДЮСШ Новокаховської міської ради, тренери МСМКУ Артем Царіков та Заслужений працівник фізичної культури та спорту України Василь Царіков.

Фінансову підтримку боксерам надають віце-чемпіон України з боксу серед юнаків Віталій Чумаков та підприємець Олег Цисовський, який сам тренується і допомагає боксерам клубу.