Є переможець ІІІ відбіркових ігор Кубку Путилова з футболу

27 квітня в Білозерці 8 шкільних футбольних команд Білозерського району змагалися за вихід у фінал Кубка з футболу Путилова Андрія.

Відбіркові ігри – це завжди цікаві і напружені моменти, тому що діти змагаються за право поїхати в складі своєї команди на фінал в спортивно-оздоровчий центр “Прибережний” в Лазурному, де можна буде трохи відпочити на морському узбережжі і пограти в футбол на сучасному новому полі .

Для багатьох юних футболістів саме перспектива грати на “дорослому” поле, покриття якого відповідає європейським стандартам, є стимулом.

Вітаючи учасників ІІІ відбіркових ігор засновник Кубка Андрій Путілов зазначив:

-Бачу, що гравці вже не дочекаються, коли вийдуть на поле, за цим приємно спостерігати, приємно бачити, що перед нами справжні козаки. Здається, тут особлива генетика. Я не перший раз бачу гри саме в Білозерці, це завжди цікаво і емоційно. Бажаю гравцям любити спорт, тому що це хороша школа перемог і поразок, це виховання волі і витримки, це почуття команди.

За результатами ігор переможцем та фіналістом стала команда Білозерської школи № 2. Саме ця шкільна команда в кінці травня буде грати в “Прибережному”. Друге місце у об’єднаної команди Станіславської ОТГ. Третє місце у команди Білозерського ліцею.
Нагадаємо, за результатами першого відбіркового туру переможцем стала команда з Нікольського. Переможцем ІІ відбіркового туру стала шкільна команда з Чорнобаївки.