Кубок Херсонської області з військово-спортивних багатоборств у розділі «БОЙОВЕ ДВОБОРСТВО», присвячений пам’яті бійця батальйону «ХЕРСОН»  УМВС УКРАЇНИ Павлу Мазуру відбувся!

Сьогодні у Вищому училищі фізичної культури відбувся Відкритий Кубок Херсонської області з військово-спортивних багатоборств у розділі «БОЙОВЕ ДВОБОРСТВО», присвячений пам’яті бійця батальйону «ХЕРСОН»  УМВС УКРАЇНИ Павлу Мазуру.

Організатором змагань виступили: ГУНП в Херсонській області,  Херсонська обласна федерація «Військово-спортивних багатоборств»,  КНСП «Оберіг» Херсонської обласної ради, КУ ХОЦФЗН «Спорт для всіх»  Херсонської обласної ради.

Перед початком змагань спортсмени і глядачі вшанували хвилиною мовчання загиблих героїв за честь, свободу і незалежність нашої України.

В урочистому відкритті спортивного турніру  прийняли участь : Голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер,  т.в.о. начальника ГУНП в Херсонській області підполковник поліції Вербицький Микола, начальник Управління кадрового забезпечення ГУНП в Херсонській області підполковник поліції Кучерявий Микола, голова ХОО ПАП Кузнєцов Олександр,  голова херсонської федерації  Геннадій Бутенко,  депутати обласної та міської рад.

Понад 120 учасників з Житомирської, Одеської, Запоріжської, Полтавської, Херсонської областей  приїхали аби показати свою спортивну майстерність в бойовому двоборстві.

Почесні гості наголошували на тому, що даний турнір повинен стати щорічним , бо той вклад ,який зробили такі мужні люди,  як  Павло Мазур  у  нашу свободу безцінний. Наш з Вами борг – ПАМ’ЯТАТИ про це!