Відбувся турнір з настільного тенісу “Кубок грудня” на призи КУ ХОЦФЗН “Спорт для всіх”

23 грудня 2017 року  КУ ХОЦФЗН  « Спорт для всіх”  та  ТРЦ “Фабрика”   організували та провели аматорський турнір  з настільного тенісу « Кубок грудня».

Найкращим гравцем грудня місяця став гість з Миколаївської області – Ватюк Олександр.

 

Результати
Фінал
1. Ватюк Олександр – Миколаївська область, Новоукраїнка
2. Гасан Євген  – В. Лепетиха
3. Дьяченко Сергій – м. Генічеськ
4. Мельник Андрій – м. Ровно
5. Ягупов Олексей – м. Херсон
6. Мельниченко Віталій – м. Херсон
7. Коваль Володимир – м. Херсон
8. Гончарук Максим – м. Херсон
___________________________
9. Зеленов Микола
10. Орліченко Олег
11. Форос Олег
12. Пономарьов Володимир
13. Рєшотка Віталій
14. Полушкін  Микита
15. Гудь Іван
16. Галь Отілло – гість з Румуніі
17. Педченко Олесь

Настільний теніс сміливо можна назвати спортом для мозку. Підчас гри ви багато рухаєтесь використовуючи все тіло, тренуєте очі, покращуєте координацію рук та ніг, Всі  ділянки вашого мозку задіяні і працюють, так як, ви плануєте стратегію гри, тактику, та відстежуєте м’ячі і удари. Цей вид спорту не є травматичним. Настільний теніс, одночасно, є другим за популярністю масовим спортом  і наймолодшим з основних видів спорту в світі.

Для того щоб почати грати самому в настільний теніс слід в першу чергу цього захотіти.Щоб отримувати максимальне задоволення від гри потрібно добре грати. Для цього варто записатись до клубу з настільного тенісу де професійний тренер навчить вас основам гри і підкаже як краще покращити свою майстерність. Для того щоб грати в настільний теніс більше часу потрібно купити тенісний стіл, тенісні ракетки та м’ячі. Це дасть Вам змогу вдома, після роботи, чи у вихідний день, отримувати задоволення від гри. Де б ви не грали в настільний теніс – це принесе лише користь вашому здоров’ю. Науково доведено, що люди які ведуть малорухливий спосіб життя (багато часу проводять перед телевізором, перед монітором комп’ютера …)  в два рази частіше хворіють. Люди, які займаються спортом не менше 30 хвилин в день два або більше разів на тиждень почувають себе набагато краще.