Сьогодні світ відзначає Міжнародний день молоді!

Молоді люди – це майбутнє України. Нині вони з зброєю в руках відстоюють незалежність країни на фронті, інші – волонтерять, допомагають військовим та цивільним, підтримують економіку.

Привітав зі світом і вручив обласні відзнаки молодим фахівцям начальник Херсонської ОВА Олександр Прокудін. Серед нагороджених – волонтери, лікарі, працівники місцевої влади, вчителі.

“Сьогодні – ваш день. Я бажаю вам сміливості, наснаги, сильного й непереможного духу! Завжди залишайтеся активними, відкритими та цілеспрямованими! Ставте перед собою найамбітніші цілі і досягайте їх”, – наголосив керівник Херсонської ОВА.

Присутні вшанували хвилиною мовчання світлу памʼять молодих людей, які загинули за Україну.

Олександр Прокудін розповів про цікаві можливості для молоді. Серед них – обласна програма “Молодь Херсонщини”, покликана створити умови для самореалізації та творчого розвитку молодих жителів Херсонщини. Цьогоріч на її реалізацію передбачено більш ніж 600 тис. грн.

Крім цього, він оголосив про перезавантаження молодіжної ради при Херсонській ОДА: “Вона стане своєрідним “голосом” молоді, який впливатиме на рішення, що ухвалюються у регіоні”.