Херсонці здобули перші перемоги на Міжнародному турнірі з боксу пам’яті Семена Трестіна

Херсонська команда здобула перші перемоги на XXII Міжнародному турнірі з боксу класу “А” пам’яті МСМК СРСР Семена Трестіна.

Жан Гаспарянц у ваговій категорії до 60 кг одноголосним рішенням суддів здобув перемогу над представником України Ігорем Гонтою. 

Артем Соловйов у ваговій категорії до 69 кг  також одноголосно переміг Бручані Гаврилюка з Молдавії. 

Дмитро Щербина боксував в ваговій категорії до 75 кг. з представником Ізраїлю Михайло Остроумовим.

Всі херсонські боксери представляють клуб “Золоті рукавички” Херсонської обласної організації Федерації боксу України. Супроводжували спортсменів старший тренер збірної Херсонської області з боксу серед еліти Віктор Колесников, старший тренер збірної Херсонської області з боксу серед чоловіків до 22 років Вадим Андріянов і суддя міжнародної категорії Володимир ДЗЯДЕВИЧ.

XXII Міжнародний турнір з боксу класу “А” пам’яті МСМК СРСР С.Трестіна проходить з 17 по 22 липня в Одесі. У ньому бере участь 135 боксерів з 15 країн, повідомляє Херсонська обласна федерація боксу України.

Відзначимо, що 10 років тому в Кубку Трейн брав участь український боксер Василь Ломаченко. Ще до виходу на профі-ринг, він виграв тут спеціальний приз в його вазі 57 кілограмів. Сьогодні Ломаченко – найкращий боксер року США, дворазовий Олімпійський чемпіон.