Хокей. Херсонський “Дніпро” продовжує переможну ходу

Херсонський “Дніпро” продовжує перемагати в Українській хокейній лізі. Вчора в рамках другого туру підопічні Дмитра Підгурського на домашньому льоду “Фаворит-арени” розгромили “Білий Барс” з Білої Церкви з рахунком 7 : 0.

Шайби за херсонську команду закидали Янішевський, Жвачкін (дві), Бондаренко, Афанасьєв, Макаріцкій і Коваленко. Особливо “врожайним” був другий період, під час якого “Дніпро” чотири рази засмучував воротаря суперників.

“Друзі, ну такого ми ще точно не бачили – 7: 0 на користь нашої хокейної команди проти ХК” Білий Барс “з Білої Церкви! Пам’ятайте, як ми пишалися нашими хлопцями після перемоги з тими ж суперниками, але в товариському матчі? Так ось ХК “Дніпро” впевнено довели: той результат не був випадковістю! Попереду у хлопців ще багато ігор, але початок покладено вдале. на жаль, як і завжди в спорті, не обійшлося без серйозних травм в нашій команді. Однак навіть це не завадило ХК «Дніпро» вдруге поспіль перемогти «в суху». Бажаю нашим гравцям якнайшвидшого виздоровлення і повернення на лід “, – прокоментував результати команди Почесний президент” Дніпра “, глава Херсонської обласної ради Владислав Мангер.

Херсонський клуб здобув другу розгромну перемогу поспіль: у першому турі “Дніпро” переміг “Льодяних вовків” з Києва з рахунком 4: 0. На даний момент наша команда очолює турнірну таблицю УХЛ. “Дніпро” забив більше всіх шайб і, що важливо, є єдиним клубом, який ще не пропускав. Уже в цю суботу херсонські хоккести прийматимуть вдома харківське “Динамо”, а в наступний четвер проведуть першу гру на виїзді: в місті Дружківка Донецької області “Дніпро” зіграє з “Донбасом”.

Нагадаємо, “Дніпро” був заснований на базі комунального підприємства “Обласний центр хокею” Херсонської облради, яке було створено в березні з метою відродження і розвитку цього виду спорту в нашому регіоні. Почесним президентом клубу є голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер, керівником комунального підприємства “Обласний центр хокею” – Володимир Грищенко, тренером – відомий фахівець Дмитро Підгурський.