У Херсоні відомий плавець проведе зустріч з дітьми

Вперше в Сімейному комплекс JUMP PARK український плавець, срібний призер Олімпіади в Сіднеї, чемпіон світу, чемпіон Європи, чотириразовий володар Кубка світу з плавання, учасник чотирьох олімпіад, триразовий переможець турніру «Mare Nostrum», заслужений майстер спорту, громадський діяч – Денис Силантьєв.

Вже 12.10.2018 Чемпіон світу з плавання проведе зустріч з вихованцями спортивних шкіл міста Херсон, на території Комплексу JUMP PARK.

Кожного відвідувача чекає автограф-сесія, спілкування в дружній атмосфері і теоретичний майстер-клас. Денис Силантьєв розкриє свій секрет досягнення високих результатів в спортивному напрямку, а також як досягати поставлених цілей на етапі кар’єрного становлення.

Український плавець поділиться з Вами власним досвідом роботи з тренерами і правильне ставлення до обраного виду спорту. Ви отримаєте відповіді на багато питань: «Якого вибрати тренера? Як прищепити дитині любов до спорту? Чи потрібно змушувати дитину займатися спортом? Як плавання впливає на розвиток дитини? Як досягти високих результатів в плаванні?

Перший смак перемоги? »І на багато інших питань Денис Силантьєв допоможе Вам знайти відповідь. З огляду на той факт, що заслужений майстер спорту захистив кандидатську дисертацію за темою «Корекція фізичного розвитку слабозорих дітей засобами плавання», даний майстер-клас буде корисний і батькам дітей з порушеннями зорового сприйняття, зорово-моторної координації і т.д.

Майстер-клас з Денисом Силантьєвим буде проходити БЕЗКОШТОВНО, Вам необхідно буде придбати тільки вхідний квиток в Комплекс за затвердженим тарифом буднього дня. Нагадуємо, що захід буде проходити вже в цю п’ятницю, 12.10 в Сімейному комплекс JUMP PARK.