В Новій Каховці пройшли змагання зі спортивного орієнтуавння

6 та 7 жовтня поточного року на території Корсунського лісництва пройшли відкриті змагання зі спортивного орієнтування, які проводив Центр спорту, туризму та екскурсій «Данапріс» Новокаховської міської ради.

Змагання проводилися згідно плану роботи Центру та з метою пропаганди і популяризації спортивного орієнтування та туризму серед учнівської молоді, виявлення сильніших спортсменів серед вихованців закладу.

До участі у змаганнях допускалися вихованці гуртків за такими віковими групами: Ч/Ж – 8 – 2010 року народження та молодші, ЧЖ – 10 – 2008 – 2009 р. н., Ч/Ж – 12 -2005 – 2007 р. н., ЧЖ -14-2004 р. н. та інші. До програми входили змагання з виду «Орієнтування в заданому напрямку», «Орієнтування за вибором» та майстер – клас «Нічне орієнтування».

Неймовірно гарна осіння погода допомагала хлопцям та дівчатам швидко знаходити контрольні пункти, які розміщувалися не тільки у степній зоні, а й у лісі.

Під час відпочинку діти проводили квести та спортивні ігри, а в вечері біля вогнища лунали веселі туристичні пісні.

За результатами зведеного протоколу І місце серед дівчат зайняла Гапешна Олена (керівник Дорош О.В.), ІІ місце Хмарина Віолетта (керівник Дорош О.В.), ІІІ місце Хісматуліна Марія (керівник Шатохін В.В.),

Серед хлопців почесне І місце зайняв Чорнобай Дмитро (керівник Шатохін В.В.), ІІ місце Петров Юрій (керівник Здорова Т.І.), ІІІ місце Мисик Віктор (керівник Борт О.Д.)

Головний суддя змагань Борт О.Д. привітав переможців змагань та вручив грамоти і медалі. Наступні змагання з техніки пішохідного туризму.