Президент особисто подякував херсонським спортсменам та легендарному волонтеру дяді Гриші

Під час свого перебування у Херсоні Президент України Петро Порошенко присвятив багато часу спілкуванню з місцевими жителями. Серед них – наші знаменитості: успішна паралімпійська спортсменка Єлизавета Мерешко та волонтер Григорий Янченко, якого часто називають просто дядя Гриша.

Відповідне відео оприлюднена на сторінці Петра Порошенка у соціальній мережі Facebook. 

“День захисника України став насправді одним з найважливіших днів для українців. Напередодні вдалося відсвяткувати його і разом з херсонцями – громадою міста, місцевими активістами та молодими курсантами Херсонської державної морської академії.

Так само радію і за кожне місто, яке по-своєму грандіозно відсвяткувало цей день.

Слава нашим захисникам!” – йдеться на сторінці Петра Порошенка у соціальній мережі Facebook.

День захисника України став насправді одним з найважливіших днів для українців. Напередодні вдалося відсвяткувати його і разом з херсонцями – громадою міста, місцевими активістами та молодими курсантами Херсонської державної морської академії.

Так само радію і за кожне місто, яке по-своєму грандіозно відсвяткувало цей день.

Робоча поїздка до Херсонської області

День захисника України став насправді одним з найважливіших днів для українців. Напередодні вдалося відсвяткувати його і разом з херсонцями – громадою міста, місцевими активістами та молодими курсантами Херсонської державної морської академії. Так само радію і за кожне місто, яке по-своєму грандіозно відсвяткувало цей день.Слава нашим захисникам!

Опубліковано Петром Порошенком Неділя, 14 жовтня 2018 р.

 

 

Джерело: NK-online.tv.

Фото: Миколи Лазаренка