Реєстрація команд, учасниць обласних спортивних змагань з футболу серед команд ветеранів 40+ на кубок газети «Новий день» пам’яті Героя України Віри Опанасівни Найдьонової.

23 жовтня п.р. в місті Херсоні в прес-клубі газети «Новий день» (вул. Преображенська, 26) відбудеться реєстрація команд, учасниць обласних спортивних змагань з футболу серед команд ветеранів 40+ на кубок газети «Новий день» пам’яті Героя України Віри Опанасівни Найдьонової. Початок о 10.00.

На цьому спільному зібранні представників команд – учасниць та Оргкомітету також буде визначений формат змагання та жеребкування команд, складений та затверджений календар змагання. Представникам команд при собі треба мати заявку за встановленою Регламентом формою.

Самі змагання заплановано розпочати 3 – 4 листопада за правилами ФІФА (11 х 11). Регламентом дозволені зворотні заміни необмежену кількість разів.

У змаганні можуть брати участь аматорські команди ветеранів, 1978 року народження і старші, що постійно проживають на Херсонщині.

Фінальний матч, нагородження фіналістів змагання відбудуться в селі Тавричанка Каховського району.

Футбольні змагання на кубок газети «Новий день» мають багаторічну історію, завжди проходили у цікавій безкомпромісній боротьбі.

Запрошуємо команди ветеранів продовжити славний спортивний літопис визначної футбольної події в області.

Ніякі грошові внески Регламентом не передбачені, лише команди-господарі поля оплачують витрати на суддівство матчів.

Команда-переможець отримає перехідний і пам’ятний кубки, диплом, грошову премію, гравці золоті медалі, дипломи, команда-фіналіст буде нагороджена пам’ятним кубком, грошовою премією і дипломом, гравці срібними медалями та дипломами.

 

 

Прес служба

ТО «ВФСТ «Колос»

у Херсонській області