У Новій Каховці відбувся відкритий турнір з футзалу серед ветеранських команд

7 листопада 2018 року в ФОК «Гарт» відбувся щорічний відкритий турнір з футзалу серед ветеранських команд 50+, присвячений пам’яті знаного у нашому місті футболіста, арбітра, тренера Миколи Тарана. Про це йдеться на сторінці відділу сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Новокаховської міської ради у соціальній мережі Facebook.

У змаганнях взяли участь чотири команди: Меліоратор (м. Каховка), Статор (м. Нова Каховка), Тандем (м. Таврійськ) та команда Колос (с. Козацьке). Щорічний турнір проходить за підтримки міського голови, громадської організації «Федерація футболу у м. Нова Каховка» та відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Новокаховської міської ради. З нагоди відкриття до ветеранів зверталась Таран Наталія Миколаївна – начальник відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту, яка побажала спортсменам чесної боротьби та гарних результатів.

За підсумками перемогу святкувала команда «Тандем» з міста Таврійськ. ІІ місце – завоювала команда «Меліоратор» з сусідньої Каховки, а ІІІ місце – команда «Колос» з с. Козацького. Кращими гравцями турніру були визнані Суховій Юрій (к.Колос) та гравець «Тандему» Бойко Ігор. Усі переможці отримали грамоти, нагороди та пам’ятні відзнаки, а чемпіони отримали кубок.

Та головне для учасників, звичайно, не трофеї, а можливість у такий спосіб вшанувати пам’ять непересічної людини, яку багато хто з гравців знав особисто. На адресу Миколи Миколайовича Тарана лунало чимало теплих слів, присутні ділились гарними спогадами про футболіста.
Відділ у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту щиро вітає переможців та дякує всім учасникам, які змогли приїхати і взяти участь у щорічному відкритому турнірі з футзалу серед ветеранських команд 50+, присвяченого пам’яті М.М. Тарана.