Нагороди знайшли своїх героїв: хокеїсти херсонського “Дніпра” удостоєні звань “Кращий гравець місяця”

Хокеїсти “Дніпра” отримали нагороди кращих гравців УХЛ. Нагороджував спортсменів Почесний президент клубу Владислав Мангер.
Так, Олег Петров став кращим воротарем Української хокейної ліги у вересні, кращим захисником в цьому ж місяці став Кирило Бєлоусов, а приз кращого захисника в жовтні отримав Сергій Афанасьєв. Незважаючи на те, що нагороди знайшли своїх героїв з невеликим запізненням, значимість цієї події применшувати не варто.
Крім того, спортсмени отримали подарунки з рук юних фігуристок: хокей хоч і вважається суворим видом спорту, але навіть справжнім чоловікам приємно отримувати подарунки від дітей у вигляді м’яких іграшок. Адже представники зимових видів спорту (хокей і фігурне катання) – це одна велика сім’я. І професійні спортсмени є прикладом для своїх молодих колег і фанатів.

Два місяці поспіль хокеїсти “Дніпра” стають кращими на своїх позиціях. Навряд чи це можна назвати випадковістю: такі нагороди отримують лише гравці клубів, які борються за високі місця. З іншого ж боку, саме команди, які ставлять перед собою серйозні завдання, мають в складах топових хокеїстів. Все взаємопов’язано. “Дніпро” зараз займає другу позицію в Українській хокейній лізі, але керівництво, тренерський штаб і гравці твердо мають намір боротися за чемпіонство. 

     

 

Джерело: Херсонські Факти