На спартакіадах Херсонщини

В обласному центрі в спортивному залі школи №46 пройшов фінал Спартакіади Херсонщини з настільного тенісу серед школярів.

За комплекти нагород вели боротьбу 18 команд, кожна з яких була представлена ​​двома юнаками і двома дівчатами 2002 року народження і молодше.

В результаті запеклої боротьби перше місце виграли тенісисти збірної Херсона, в складі Вадима Грибана, Олександра Пастуха, Вікторії Фісько і Олександри Белявской.

Срібні нагороди дісталися збірній Олешківського району (Артем Майданник, Владислав Чабанов, Марія Бондаренко і Катерина Лукашова).

Третє місце зайняла збірна Великолепетиського району (Євген Гасан, Юрій Варабян, Валерія Ладиги, Надія Чібінова).

Також в розпалі Спартакіада ​​Херсонщини серед учнів професійних навчальних закладів. У Херсоні пройшли фінальні змагання з волейболу. У змаганнях взяли участь по п’ять команд юнаків і дівчат.

Чемпіонами спартакіади у юнаків стали учні Новокаховського вищого професійного училища. Ще в трійку призерів увійшли команди Херсонського вищого училища №2 і Новокаховського професійного електро-техніченого ліцею.

А у дівчат були першими волейболістки Херсонського вищого професійного училища сервісу та дизайну. Друге місце у команди Херсонського вищого професійного комерційного училища. А третє – у волейболісток Новокаховського вищого професійного училища.

 

Джерело: В гору