“Золотий дубль” новокаховських волейболістів в фіналі обласної Спартакіади школярів

18 грудня 2018 року Нова Каховка приймала фінальні змагання з волейболу за програмою обласної Спартакіади серед учнів закладів загальної середньої освіти 2018-2019 навчального року.

У змаганнях взяло участь 5 команд юнаків та 6 команд дівчат, які представляли міста Херсон, Нова Каховка, Скадовський, Голопристанский, Нижньосірогозький райони та Виноградівську, Чулаківську і Хрестівську ОТГ.

В команди нашого міста ввійшли кращі вихованці Новкаховської ДЮСШ відділу освіти під керівництвом тренерів Петра і Галини Бойків у складі: Бойко Олександр, Бойко Євгеній, Щербинський Дмитро, Бойко Михайло, Костючик Владислав, Гребенюк Петро, Костянний Євгеній, Філіппов Владислав, Ревенок Данило, Курбачов Богдан, Усаніна Катерина, Вереша Вікторія, Погоріла Златослава, Жукова Христина, Холодняк Вероніка, Литвинова Валерія, Літвінова Дар’я, Сестреватовська Дар’я, Білик Єлизавета, Бойко Анна.

Юнаки в групі обіграли команду Голопристанського району, а в фінальній грі перемогли суперників з Виноградівської ОТГ, тим самим виборовши звання чемпіонів.

Наші дівчата на груповому етапі обіграли команди Чулаківської та Хрестівської ОТГ, а в фіналі здолали дівчат з Виноградівської ОТГ.

За підсумками змагань до трійки призерів потрапили наступні команди:
– юнаки:
1 місце – місто Нова Каховка,
2 місце – Виноградівська ОТГ,
3 місце – місто Херсон,
– дівчата:
1 місце – місто Нова Каховка,
2 місце – Виноградівська ОТГ,
3 місце – Скадовський район.

Переможці та призери були нагороджені кубками, дипломами та медалями Херсонського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН.