В КАХОВЦІ ВІДБУВСЯ ХV-Й «МЕМОРІАЛ ВІТАЛІЯ НЕСІНА» З ФУТЗАЛУ СЕРЕД ЮНАЦЬКИХ КОМАНД

27-28 грудня 2018 року в спортивній залі ДЮСШ Каховської міської ради в п’ятнадцяте відбувся традиційний відкритий юнацький турнір з футзалу «Меморіал В. Несіна», присвячений пам’яті вихованця Каховської ДЮСШ футболіста молодіжної збірної команди України Віталія Несіна. Організаторами змагань виступили: відділ освіти та ДЮСШ Каховської міської ради при підтримці відділу у справах молоді та спорту, Каховської міської федерації футболу та родини Віталія Несіна.
      В турнірі взяли участь вісім команд юнаків 2008-2009 р.н., які представляли дитячо-юнацькі спортивні заклади Каховки, Херсона, Нової Каховки, Берислава, Голої Пристані та Чаплинки (всього близько 120 учасників).
Під час урочистої церемонії відкриття турніру учасників привітали начальник відділу у справах молоді та спорту Каховської міської ради Віктор Зубков, батьки та сестра Віталія Несіна – Леонід Іванович, Надія Ярославівна та Алла Леонідівна. Присутні вшанували пам’ять вихованця каховського футболу, гравця молодіжної збірної України Віталія Несіна «хвилиною мовчання».
На попередньому етапі команди були розподілені на дві групи, в яких зіграли за коловою системою (кожний з кожним). За підсумками попереднього групового етапу визначились команди, які в стикових іграх за кубковою системою визначили підсумкові місця команд в турнірі. Усі матчі проходили у цікавій, видовищній та безкомпромісній спортивній боротьбі. 
За підсумками турніру, після доволі тривалої перерви, Кубок переможців та золоті медалі здобули господарі змагань – команда «Авангард» (ДЮСШ Каховка) на чолі з тренером Віталієм Ліликом. До речі, у складі юних каховчан можна відмітити добру гру племінника Віталія Несіна – Артема Сенчина. У фінальному поєдинку каховчане впевнено здолали першу команду ДЮКФП № 5 з Херсону (тренер – Заур Курбанов), у якої – срібні нагороди турніру. Бронзовим призером стала команда «Славія» (ДЮСШ Берислав), яку тренує Володимир Біжко та яка у матчі за третє місце переграла однолітків з Голої Пристані.
Під час церемонії нагородження переможці на призери турніру, а також кращі гравці були нагороджені Кубками, медалями та дипломами від організаторів, а всі учасники змагань отримали солодкі новорічні подарунки від родини Віталія Несіна.