Андрій Гордєєв нагородив переможців футбольного турніру «Крим – це Україна»

28 серпня голова Херсонської облдержадміністрації, голова Херсонської обласної федерації футболу Андрій Гордєєв нагородив чемпіонів ІІІ традиційного Всеукраїнського турніру з футболу «Крим – це Україна» серед команд 2002 року народження. Фінальний матч відбувся між командами ВУФК «Торпедо» Миколаїв та ДЮСШ-11 «Чорноморець» Одеса на стадіоні «Кристал» у м. Херсоні. Перемогу вибороли гравці Одеського «Чорноморця»( 1:1, серія післяматчових пенальті  4:3).

Підсумкова таблиця  турніру 

1 місце – ДЮСШ №11 «Чорноморець» м. Одеса

2 місце –  ВУФК – «Торпедо» м. Миколаїв

3 місце –  ФК . BRW-BIК м.Владимир-Волынский 

4 місце – ДЮСШ «Атлет» м.Киев

5 місце – ДЮСШ ФЦ «Барса» м. Суми

6 місце  – СДЮСШОР «Кристал» м. Херсон

7 місце –  УФК /«Олімпік» м. Харків 

8 місце  – КДЮСШ м. Херсон 

«Цей турнір є демонстрацією сили і незламності духу, небайдужості до майбутнього нашої країни, патріотизму та бажання єднатись. Звичайно, не всі учасники оберуть кар’єру футболіста. Але я дуже б хотів, щоб кожен з гравців назавжди залишився вірним спорту. Творімо здорову націю!» – звернувся до учасників турніру Андрій Гордєєв та побажав їм подальших перемог.

Також пам’ятними призами було нагороджено спортсменів у таких номінаціях:

Найкращий гравець – Родіон Гончар (ДЮСШ «Чорноморець» м. Одеса);

Найкращий воротар – Олег Муравйов (ВУФК «Торпедо» м. Миколаїв);

Найкращий захисник – Дмитро Королевич («BRW-BIK» м. Володимир-Волинський);

Найкращий півзахисник – Сенько Кирило (ДЮСШ «Атлет» м. Київ);

Найкращий нападник – Максим Чернов («BRW-BIK» м. Володимир-Волинський).

Нагадаємо, Всеукраїнський турнір з футболу «Крим – це Україна» проводиться з метою об’єднання футбольної юнацької громади України навколо проблеми анексованого Криму, а також налагодження співпраці між Федерацією АР Крим та Херсонською обласною федерацією футболу України. Цього року, окрім традиційних господарів – КДЮСШ «Освіта» та СДЮСШОР «Кристал», у змаганнях взяли участь  8 команд з Києва, Одеси, Харкова, Миколаєва, Херсона  та Володимир-Волинського. Матчі проходили з 22 по 28 серпня на стадіоні «Кристал» у Херсоні та стадіоні «Вікторія» у с.Чулаківці Голопристанського району.