Перемоги боксерів Херсонщини на Всеукраїнському турнірі з боксу пам’яті майстра спорту  СРСР Валерія Синельщикова

Херсонські спортсмени взяли  участь у  XIV Всеукраїнському турнірі з боксу пам’яті майстра спорту  СРСР Валерія Синельщикова, який проходив  21-24 вересня в Запоріжжі.

 

Херсонську  область представляли 4 спортсмени під керівництвом тренерів 

Костянтина Мельника та Ігоря Платонова: Теремов Олександр у ваговій категорії до 42 кг серед юніорів,  Платонов Олександр у ваговій категорії до 60 кг серед молоді,  Ходотаєв Іван у ваговій категорії до 64 кг серед молоді,  Паламарчук Ростислав у ваговій категорії + 91 кг серед молоді.

Всього в турнірі взяли  участь 117 спортсменів з різних областей України в вікових категоріях юніори та молодь.

За підсумками змагань херсонці у своїх вагових категоріях завоювали 3 бронзові нагороди Теремов Олександр (до 42 кг), Іван Ходотаєв (до 64 кг) і Ростислав Паламарчук ( + 81 кг)зайняли треті місця за підсумками турніру.  

У  перший день боїв Олександр Платонов здобув перемогу над представником Запоріжжя Романом Каретниковим, а Ростислав Паламарчук поступився представнику Мелітополя Кирилу Стоянчеву.
Теремов в Олександр рішенням суддів поступився Рогозному Богдану з Бердянська у ваговій категорії до 42 кг серед юніорів.

У напружених боях поступилися своїм противникам  у віковій категорії молодь  Платонов Олександр, який рішенням суддів програв Давиденко Артуру із Запоріжжя у ваговій категорії до 60 кг, а Ходотаєв Іван  (до 64 кг) – Задорожному Георгію.