Великолепетиські спортсмени стали призерами чемпіонату України з класичного жиму

03-04 квітня 2021 року в м. Хмельницький проходив Чемпіонат України з класичного жиму лежачи серед дівчат, юнаків, юніорів та юніорок. Команда Великолепетиської громади була представлена на цих змаганнях вихованцями Великолепетиського спортивного клубу.

Хоча Чемпіонат проходив в умовах жорстких карантинних заходів та без глядачів це не позбавило його конкуренції, вольових перемог та кількох рекордів України. У змаганнях серед дівчат та юніорок взяло участь 37 представниць ніжної статі.

Вихованка Пишенкова Дар’я у ваговій категорії до 57 кг, взявши вагу 70кг, посіла 2 місце.

У змаганнях серед юнаків запекла боротьба за призові місця точилася у кожній ваговій категорії. Пишенков Олександр (чемпіон України з пауерліфтингу) змагався за золото у ваговій категорії до 59 кг.

Переможець у цій ваговій категорії визначився лише у останній, третій спробі. Нажаль переможна вага не піддалася нашому спортсмену, проте срібна медаль Чемпіонату України вагомий підсумок важких тренувань.

У ваговій категорії до 66 кг, вихованець Данилевський Данило в останній спробі мав шанс вибороти золоту медаль Чемпіонату, проте йому зовсім трохи не вистачило сил. В підсумку спортсмен посів високе 4 місце.

Підготував спортсменів до участі у Чемпіонаті України тренер І-категорії з пауерліфтингу Великолепетиського спортивного клубу Великолепетиської селищної ради Халус Ярослав Степанович.

Джерело: Чемпіонат України | Великолепетиська громада