Визначились переможці чемпіонату ДЮСШ «Херсон» з футболу серед команд юнаків 2009 р.н

7 та 8 січня 2018 року в м.Херсон в приміщенні спортивного залу ДЮСШ «Херсон»  відбулись ігри Відкритого чемпіонату ДЮСШ «Херсон» з футболу серед команд юнаків 2009 року народження. 

У чемпіонаті взяли  участь 8 команд: :КДЮСШ «Освіта»; СДЮСШОР «Кристал», ДЮКФП-5 – «Майстер-С»;  ДЮСШ «Херсон», ДЮСШ «Херсон-52» – всі команди з м.Херсона, та  «Енергія»  м.Нова Каховка ; «Колос» смт Чорнобаївка і ФК «Гопри» м.Гола Пристань.

Команди-учасниці були розподілені на дві групи по 4 команди в кожній. Ігри в групах пройшли за коловою системою (кожна команда зіграла між собою) і за результатами ігор в групі команди грали за місця з командами протилежної групи: команди, які зайняли перші місця в своїй групі,  грали за перше та друге, Команди, які зайняли в групі другі місця, виборювали бронзу та четверте місце і.т.д.

До групи «А»  потрапили команди ФК «Гопри», КДЮСШ «Освіта», СДЮСШОР «Кристалл», ДЮКФП-5 – «Майстер-С». .
У перший день голо пристанські футболісти в першій грі перемогли  команду ДЮКФП-5 і з рахунком 5-2, у другій грі – команд СДЮСШОР «Кристал»  (11-2). 

На другий день змагань суперником була команда КДЮСШ «Освіта», яка також здобула дві перемоги, і в цій вирішуволось, хто займе перше місце в групі. 
Першими рахунок відкрили херсонці, але незабаром голопристанці зрівняли рахунок .Перший тайм завершився 1-1. У другому таймі команда ФК «Гопри» мала нагоди вийти вперед, але не зуміла скористатись, а ось суперник свої моменти використав, забивши м’ячі з штрафного і з пенальті:  3-1 на користь «Освіти».

У грі за 3 місце суперником була команда «Енергія» м.Нова Каховка і гра йшла на зустрічних курсах з безліч гольових моментів .Вперед виходили то одна то друга команда .Гра завершилась нічийним результатом 4-4. У серії пенальті більш вдалими були голопристанські футболісти, які і завоювали бронзові нагороди. 

У грі за перше місце команда «Колос»  була сильнішою за команду КДЮСШ «Освіта»  і перемогла з рахунком 3-0. 
Отже: перше місце у команди «Колос»  смт  Чорнобаївка, друге – КДЮСШ «Освіта»  м.Херсон  і третє – ФК  «Гопри»  м.Гола Пристань.