Відбувся обласний футбольний фестиваль “Даруймо радість дітям”!

Олександр Прокудін у Facebook повідомляє наступне: Продовжуємо підтримувати спортивну молодь Херсонщини. Привітав з перемогою учасників футбольного фестивалю «Даруймо радість дітям!», що був присвячений Міжнародному дню захисту дітей.

На полі зустрілись дівочі та юнацькі команди Херсонської та Миколаївської областей. Херсонщину представляли 2 команди дівчат ДЮСШ з футболу «Кристал» та по одній команді юнаків ДЮСШ «Кристал» і ДЮСШ «Херсон». Фестиваль подарував дітям незабутні враження та радість, підкреслюючи важливість спорту та активного відпочинку в їхньому житті.

Відзначив наших юних спортсменів та спортсменок почесними грамотами та цінними подарунками. Адже попри воєнну агресію та постійну небезпеку вони продовжують тренування, щоб достойно представляти у різноманітних турнірах своє місто. Підтримали гравців і наші постійні партнери – ХК «Дніпро» та ТОВ «ХОКО Трейд». Вони також передали дітям подарунки. Переконаний, що в юних футболістів попереду ще багато яскравих перемог та здобутків. Ми зі свого боку будемо робити все можливе, щоб створити для них найкращі умови підготовки.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.