Відкритий чемпіонат області серед чоловіків і жінок з шашок-64

16-17.09.2017 у ДЮСШ з шахів і шашок пройшли відкритий чемпіонат області серед чоловіків і жінок з шашок-64, блискавична та швидка гра. У змаганнях взяло участь 20 спортсменів з м. Херсон та м. Миколаїв. Змагання проводилися за швейцарською системою у 7 турів, контроль часу – 5 хвилин+10 секунд за кожен хід (швидка гра) та 3 хвилини + 2 секунди за кожен хід (блискавична гра). Змагання є відбірковими до чемпіонату України зі швидкої та блискавичної гри.

 У блискавичній грі перше місце с результатом 13 очок з 14 можливих зайняв кандидат в майстри спорту з Херсона Кирило Полєвщиков, на другому місці (10 очок) майстер спорту з Миколаїва Сергій Звонілов, третій – кандидат в майстри спорту з Херсона Юрій Ніценко (10 очок), першою серед жінок стала Єлизавета Осіпова, Миколаїв, (10 очок), друга – Ксенія Яремчук (8 очок), третя – Аліна Зелінська (7 очок).

У швидкій грі у трійці призерів кандидати в майстри спорту з м.Херсон: 1місце- Леонід Берніков (12 очок з 14 можливих), друге – Юрій Ніценко (11 очок), третє  – Андрій Юрковський (10 очок); краща серед жінок – майстер спорту міжнародного класу Альона Максимова (8 очок), друга – Дарина Скороход (7 очок), третя – Ксенія Яремчук (6 очок), усі – м.Херсон.