В Херсоні відбувся чемпіонат з «Прикладного рукопашного бою», присвячений пам’яті загиблих в зоні АТО правоохоронців

На базі Херсонського факультету Одеського державного університету внутрішніх справ відбувся чемпіонат з “Прикладного рукопашного бою”, присвячений пам’яті загиблих бійців батальйону патрульної служби особливого призначення “Херсон”.

На початку заходу учасників та гостей змагань привітав вокальний ансамбль «Police Prime» та оркестр обласного главку поліції. На заході був присутній колишній керівник батальйону «Херсон» Максим Жарков та начальник відділу професійного навчання обласної поліції Ігор Башарін. Присутні вшанували пам’ять загиблих хвилиною мовчання.

В змаганнях взяли участь 50 учасників, віком від 4 до 20 років, а саме: курсанти Херсонського факультету ОДУВС, вихованці херсонського та полтавського спортивного клубу “Скиф”  та представники Одеської військової академії.

Переможців нагородили медалями, грамотами та призами. Вихованці херсонського спортивного клубу «Скиф» продемонстрували найбільш технічне виконання прийомів рукопашного бою і отримали кубок від Головного управління Національної поліції Херсонщини.