Корабели забезпечили хрещенські подарунки юним спортсменам тхеквондо

19 січня секція тхеквондо загальноосвітньої школи с. Велетенское (Білозерський р-н, Херсонська область) провела день відкритих дверей, який відвідали спортсмени з усіх команд збірної Білозерки.

Ініціатором підтримки дитячого свята з боку суднобудівників став Роман Письмовий – член колективу СМГ і випускник Велетенської школи. Завдяки його ентузіазму і особистої участі в шефський рух влилися десятки корабелів, як співробітники СМГ, так і підрядні організації. Їх спільними зусиллями на Водохреща школярі отримали частування, подарунки, і суттєве поповнення асортименту спортивного інвентарю.

Створення матеріально-технічної бази секції тхенвондо за підтримки суднобудівників триває вже більше року. За цей час для спортсменів виготовили нові навісні турніки, бруси, гирі, гантелі і поставили спортивний майданчик. 

Для довідки:
Смарт Мерітайм Груп (СМГ) – найбільший суднобудівний холдинг України, що об’єднує дві суднобудівні верфі: Миколаївську і Херсонську.

Обсяг виробництва в 2018 році склав 610 млн грн, що вдвічі більше, ніж в 2017 році. Середня заробітна плата збирачів корпусів металевих суден і зварювальників становить 14308 грн.