Міжнародний турнір з боксу проходить на Херсонщині

На Херсонщині проходить XV Міжнародний турнір класу «А», присвячений пам’яті відомого земляка Миколи Мангера. Це подія, яка зібрала шанувальників цього виду спорту з різних країн світу, незважаючи на карантинні обмеження. На щастя, Херсонщина знаходиться в жовтій карантинній зоні і це дає змогу проводити такі масштабні і знакові для регіона заходи.

Олександр Самойленко – голова Херсонської обласної ради зазначив: «Cпорт це те, що об’єднує та закликає людей до співпраці та мирного співіснування. Я б хотів щоб постійно відбувалися спортивні змагання, щоб ми вирішували хто сильніший тільки в спортивних рингах.»

Турнір проходить в Херсонському фаховому спортивному коледжі.

Валентин Сух – директор Херсонського фахового спортивного коледжу привітав учасників змагань: «Шановні спорсмени! Вітаємо вас у стінах нашого навчального закладу, який вже в котре гостинно відкриває свої двері. Дякуємо вам, що ви своїми спортивними звитягами уславили бокс на міжнародній арені. І в ці не спокійні часи для України, хочу побажати миру, добра і процвітання вашим країнам і перемог тільки в ринзі»

В ході змагань діяли суворі карантинні обмеження: витримувалась соціальна дистанція, присутні були в захисних масках, а всі учасники мають прц тести. Не залишилось без уваги і яскраве відкриття турніру. Танець під назвою «Рідна земля» у виконанні центру танцю «GLC» та державній Гімн України у виконанні Софії Ярової, учасниці п’ятого сезоне телепроекту «Голос Діти» вразили всіх присутніх.

Херсонська школа боксу має визнання не тільки в Україні, а й в світі. На відкриття турніру були запрошені ветерани херсонського боксу.

Турнір – не тільки чудове спортивне свято, яке прославляє мужність і силу духу спортсменів, насамперед він об’єднує кращих молодих боксерів з різних куточків світу. Цього року в турнірі беруть участь спортсмени із Казахстану, Болгарії, Узбекистану, Вірменії, Молдови, Намібії, Хорватії, Ізраїлю та України з метою не тільки перемогти на цих змаганнях, а й в майбутньому теж прославляти свою державу на світових спортивних аренах.

Змагання – головний етап підготовки до ліцензійного турніру, де будуть розіграні перепустки на Олімпійські ігри в Токіо. Підтримаємо Національну збірну України з боксу!

Детальніше у відео телестудії “Український південь”.

Джерело: Український Південь