Продексім в Лізі чемпіонів стартує з основного раунду в Словенії чи в Бельгії

Після того як УЄФА оприлюднив офіційний рейтинг команд-учасників Ліги чемпіонів-19/20, більш конкретно окреслилися перспективи триразового чемпіона України херсонського «Продексіма» в цьому турнірі.
Команда Хаві Родрігеса знаходиться в рейтингу під номером 17 (хоча фактично це 18-я позиція), і свій шлях у Лізі чемпіонів розпочне з основного раунду – він відбудеться в період 8-13 жовтня.
Як і в минулому році, «Продексім» піде по Шляху А, а це значить, що він буде в групі з дуже сильними конкурентами, але з групи в елітний раунд виходитимуть 3 команди.
Як ми вже повідомляли, господарями груп у Шляху А визначені команди «Халле Гоойк» (Бельгія), «Добовец» (Словенія), «Береттьоуйфалу» (Угорщина) і «Вітіс» (Литва). Але оскільки два останніх клубу, як і «Продексім», будуть перебувати в четвертому кошику посіву, то у команди Хаві Родрігеса тільки 2 варіанти, куди вона може відправитися в жовтні – це Словенія або Бельгія.
Нижче наводимо повний рейтинг команд-учасниць Ліги чемпіонів, за яким вже можна говорити, що:
– перший номер посіву буде у команд: «Спортинг» (Португалія), «Кайрат» (Казахстан), «Барселона Ласса» (Іспанія), «Бенфіка» (Португалія)
– другий номер посіву: «Ель Посо Мурсія» (Іспанія), «Економац» (Сербія), «Халле Гоойк» (Бельгія), «Аят» (Казахстан)
– третій номер посіву: «Тюмень» (Росія), «КПРФ» (Росія), «Араз» (Азербайджан), «Добовец» (Словенія).
Відзначимо, що немає обмеження за географічним принципом (тобто, «Барселона Ласса» і «Ель Посо« Мурсія »можуть виявитися в одній групі), і відповідно до рішення УЄФА,« Продексім »не може бути в одній групі з клубами з Росії . Жеребьевка попереднього і основного раундів футзальної Ліги чемпіонів відбудеться 4 липня.