Учителя фізичної культури закладу освіти Великолепетиської громади нагороджено за перемогу в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу на кращий урок футболу

У рамках Всеукраїнського семінару «Розвиток шкільного футболу», який проведено 24-25 січня 2022 року в м. Київ, Українською асоціацією футболу спільно з Міністерством освіти і науки України та Інститутом модернізації змісту освіти відбулося вручення нагород вчителям – переможцям обласного етапу Всеукраїнського конкурсу на кращий урок футболу та кращий інноваційний урок фізичної культури.

Херсонську область представляв Рогачов Юрій Вікторович, учитель фізичної культури комунального закладу «Великолепетиський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів» Великолепетиської селищної ради.
Приємно, що педагоги заявляють про нашу громаду й на всеукраїнському рівні. Пишаємося нашими вчителями. Бажаємо подальших успіхів та перемог.

Дерело:  Учителя фізичної культури закладу освіти Великолепетиської громади нагороджено за перемогу в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу на кращий урок футболу (м.Київ) | Великолепетиська громада