У Таврійську відбувся баскетбольний турнір

15 грудня 2021 року на базі Ліцею №1 Таврійської міської ради відбувся баскетбольний турнір серед команд закладів освіти. Міський голова Таврійська Микола Іванович Різак, зустрівши символічний Олімпійський вогонь, оголосив про початок спортивних змагань: «Дорогі друзі! Юні спортсмени, тренери та уболівальники! Цими змаганнями ми тільки розпочинаємо розвиток баскетболу, формування команд, які будуть гідно представляти Таврійську громаду на спортивних змаганнях різного рівня. Але найважливіше, щоб ви були міцними та здоровими, зберегли любов до спорту на все життя. Сьогодні бажаю перемоги найсильнішим!».

Заступник міського голови Анатолій Білий та директор Ліцею №1 Світлана Житкова перерізали стартову стрічку та запросили команди на спортивний майданчик.

Підтримували юних баскетболістів  начальник Відділу освіти, культури, молоді і спорту Володимир Барсук, спеціаліст Відділу Рита Бабкова та велика група уболівальників. Привітали баскетболістів яскравим виступом чарівні учасниці колективу сучасного танцю «Грація».

За результатами турніру призові місця розподілилися наступним чином:

І місце – команда Таврійського навчально-реабілітаційного Центру (директор Тетяна Мезенцева)

ІІ місце – команда Ліцею № 1(директор Світлана Житкова)

ІІІ місце – команда Ліцею № 2 (директор Світлана Плясецька).

Найкращим гравцем за рішенням суддів визнано учня Ліцею №2 – Максима Педченка.

Вітаємо спортсменів та тренерів, бажаємо нових стартів та перемог! Подяка всім організаторам баскетбольного свята, директору Ліцею №1 Світлані Житковій та колективу навчального закладу!». 

Джерело:  «Український Південь» з посиланням на сайт Таврійської міської територіальної громади