Фестиваль «Азовська регата 2021» відбудеться на початку червня

Як і було анонсовано, фестиваль «Азовська регата 2021» відбудеться цього літа, і це буде справжній феєричний і дуже яскравий дебют. На даний момент організатори фестивалю змагань повідомляють, що дати проведення призначено на 5-6 червня.

«Азовська регата» – це змагання на саморобних та перероблених із заводських плавзасобах у акваторії протока Тонка у Генічеську. Організатори обіцяють яскраве та видовищне дійство заряджене позитивом та драйвом. Окрім основної програми – перегонів на плавзасобах серед учасників, також передбачені дитячі майданчики, конкурсні програми, зони фуд-кортів та драйвова вечірка.

Запрошуємо до участі команди зі всієї України!

Основні вимоги до учасників змагань:

 
  • команди складом до 5 чоловік;
  • до участі в змаганнях допускаються як повністю саморобні плавальні засоби, так і зроблені на основі заводських моделей, але не більше 4 м завдовжки і виключно на мускульній тязі;
  • брати участь можуть команди зі всієї території України;
  • внесок за участь становить 1000 грн з команди, ці кошти формуватимуть призовий фонд;

  Основною метою «Азовської регати 2021» є започаткування традиції проведення цього яскравого заходу на щорічній основі, та популяризація нашого курортного регіону Арабатська Стрілка – Генічеськ. В даному випадку швидкість подолання дистанції є важливим, але не головним критерієм оцінювання. Перш за все вітається максимум креативності назви команди, плавальних засобів, оригінальність творчих та інженерних ідей та їх оформлення. Дозволяється використовувати тематичне та брендоване оформлювання плавзасобу.

«Азовська регата 2021» – це не тільки змагання для спортсменів, а й яскраве шоу для глядачів. Переможців чекають солідні грошові винагороди і цікаві призи від спонсорів фестивалю. А всім відвідувачам гарантоване цікаве та видовищне дійство, а також розважальна інфраструктура фестивалю.

Більше детальну інформацію про фестиваль-змагання «Азовська регата 2021» можна буде прочитати згодом у розширених релізах, а також на сторінках організаторів у соціальних мережах.

Співорганізаторами виступають Генічеська міська рада і Асоціація гостинності Генічеського району.

Джерело:  “Новый Визит”