Футзал: 4 cічня херсонський «Продексім» приймає івано-франківський «Ураган»

 У четвер, 4 січня, херсонський МФК «Продексім» приймає івано-франківський «Ураган» в рамках 16-го туру Екстра-ліги українського футзалу. Старт гри о 13:00 в ВУФК, інформує прес-служба «мірошників».Нагадаємо, що 30 грудня 2017 року херсонський клуб поступився одеському «Епіцентр К Авангард». Матч завершився з мінімальним розривом в один м’яч – 2: 1 на користь одеситів.

У післяматчевому коментарі тренер МФК «Продексім» Ігор Москвичов пояснює поразку в такий спосіб: «Причини – в індивідуальних помилках. При п’яти фоли пішли вп’ятьох, щоб потримати м’яч. Але сталася помилка, воротарська помилка, і пропустили гол. Більше бажання у одеситів було сьогодні. Не вистачало ударів по воротах – тримання м’яча ми влаштовували, але цього у футболі мало. Не вистачило агресії в атаці, мало створювали моментів, що призвело до поразки. Тренерський штаб поразку повністю бере на себе, тому що всі поразки програє тренерський штаб.

Відзначимо, що на сьогодні МФК «Продексім» займає п’яту позицію в турнірній таблиці, поступившись чотирьом клубам – хмельницькому «Соколу», київському «хіту», Покровська «Титану» і львівської «Енергії».За словами Ігоря Москвичова, на сьогодні «мірошники» набирають фізичної кондиції на майбутнє. «Головний тренер Жоао Карлос Барбоза говорить, що всі перемоги – попереду. Зараз важко буде, але сподіваємося, що в плей-офф все зміниться », – підсумував наставник МФК« Продексім ».