ХК «Дніпро» – чемпіони, а херсонський тренер очолить Молодіжну збірну України

3 червня Федерація хокею України оголосила свій вердикт за підсумками сезону 2019 \ 20 років.

З огляду на обставини, а саме – оголошення Всесвітньою організацією охорони здоров’я пандемії, введення Кабінетом Міністрів України загальнонаціонального карантину, а також піклуючись про життя і здоров’я учасників змагань в зв’язку з поширення коронавируса COVID-19, – виконавчим комітетом ФХУ на основі ст. 15 Регламенту чемпіонатів України з хокею серед юніорів та юнаків (2000-2006 р.н.) прийнято наступне рішення.

Згідно з принципами визначення підсумкових місць, переможцем змагань стає команда, що потрапила у фінальну серію і має кращі показники за підсумками першого етапу змагань. “Дніпро” (Херсон) під керівництвом Олега Тимченко пройшов шлях з 24-х матчів регулярної частини, перемігши в 19 іграх, і має кращий баланс закинутих і пропущених шайб (151-52). “Динамо” (р. Дніпро) фінішували другими, “Білий Барс-БВУФК” – третіми.

Крім того, ще одна радісна звістка чекає уболівальників херсонського клубу: головний тренер херсонського “Дніпра” – Дмитро Іванович Підгурський очолить Молодіжну збірну України! У своїй роботі, за визнанням самого Дмитра Івановича, він розраховує на своїх колег, з якими тренував нашу команду, – Олега Тимченка і Олександра Васильєва.

У свою чергу почесний президент ХК «Дніпро» Владислав Мангер привітав вихованців клубу.

«Хлопці зробили все, що повинні були зробити, проявивши всі кращі спортивні якості під час сезонних ігор. Це – справедливе рішення, зі спортивної точки зору. У регулярному чемпіонаті «Дніпро» в п’яти матчах здобув перемоги над «Білим Барсом», програвши тільки в одному. Регулярний чемпіонат ми також закінчили на першому місці. Окрема подяка тренерам і персоналу клубу. Ми зробили це разом! Попереду у нас нові перемоги – я впевнений », – сказав президент.

Ми також вітаємо нашу команду із заслуженою і довгоочікуваною перемогою! Наші – кращі!