«ЄВРОПЕЙСЬКИЙ ТИЖДЕНЬ СПОРТУ», 3-й День:

РУБРИКА «ЄВРОПЕЙСЬКИЙ ТИЖДЕНЬ СПОРТУ» 3-й День:

У нашій країні зараз відбувається масштабний фізкультурно-оздоровчий захід UKRAINE IS EUROPE «ЄВРОПЕЙСЬКИЙ ТИЖДЕНЬ СПОРТУ» під єдиним гаслом «Єдність у русі – сила у результаті!» одразу в семи містах України 20-29 вересня з 16:00 до 20:00 від НОК України та Олімпійської команди, Міністерства молоді та спорту України та Державної установи Спорт для всіх».

 

СПОРТИВНА ВІКТОРИНА на головну тему тижня «ОЛІМПІЙСЬКІ ІГРИ»:

Питання № 1: Хто з олімпійських чемпіонок минулого вміє гарно танцювати, і цей її талант був відзначений на міжнародному рівні?

Питання № 2: Кого з олімпійських чемпіонок 2024 року звуть ім’ям древнього київського князя?

Питання № 3: Яка олімпійська чемпіонка стала справжнім діамантом та гордістю для України в такому, дуже жіночому, виді спорту як гімнастика?

Питання № 4: Який вид спорту представляв параолімпієць Антон Крюков та яку медаль він виграв на Параолімпіаді -2024 у Франції?

Питання № 5: Кого з українських дзюдоїсток (золота медалістка) Олімпіади-2024 в Парижі звуть Наталія та як її прізвище?

Питання № 6: Яке місце зайняв наш земляк, спортсмен-параатлет з Херсонщини Іван Тетюхін?

Питання № 7: Хто з олімпійських чемпіонок України ріс та виховувався в дитячому будинку (та попри все в житті зміг досягти високого результату у спорті)?

Питання № 8: Хто (ім’я та прізвище) зі спортсменів та спортсменок Херсонської області виступав на Олімпіаді-2024 та Параолімпіаді-2024?

#РАЗОМУРИТМІСПОРТУ #EuropeanWeekofSport#OlimpicLesson2024#BeActive2024

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.